tirsdag den 9. januar 2018

Godt Nytår ....

Vi vil gerne ønske alle et rigtig godt nytår og sige Jer en stor tak for det gamle.

2017 bød på rigtig mange dejlige træningstimer med en del af hvalpene fra US Navy kuldet.

Der var også mange dejlige opdateringer fra Jer alle. Dem sætter vi stor pris på.

Det har været en stor fornøjelse at følge jeres træning og jeres succes derude på prøverne.

Vi er meget spændte på at følge jeres videre færd i 2018.

De to servicehunde aspiranter "Aslan" & "Friga" har bestået diverse test og prøver. Nu er de kommet videre til den avancerede træning hvor de skal special trænes inden de skal matches med deres kommende brugere. Det er en meget spændende proces.

Vi sender kærlige tanker og en kæmpe tak til de to hvalpeværter Brit & Hanne for at passe så godt på de små poder og ikke mindst for, at holde opdrætteren underrettet om de små under hele forløbet i deres første tid i STH. Tusind tak !

Vi har haft travlt i 2017 med "hus kiggeri", hus køb og siden flytning. Der er brugt mange timer på at forme vores nye hjem. Men vi er alle rigtig glade for at være der.

Vi glæder os til at byde Jer alle velkommen til både en kop kaffe eller lidt træning på vores dejlige terræn.

Efteråret er også jagttid og vi nyder begge at komme ud med poterne. Kira er blevet en rigtig dygtig driver der ofte inviteres af jagtforeningen. Zig Zag og Saga plejer at følge trop og derudover har de fast arbejde som apportør på Lindenborg. Dejlige opsamlingsdage som vi nyder alle fire.

Alfa har også haft debut på både foreningsjagt og opsamling. Det klarede hun med bravour. Planen er, at hun når et par opsamlinger mere inden sæsonen slutter for denne gang.

I skrivende stund nærmer vi os den kommende parring af Saga. Det er rigtig spændende og vi glæder os meget.

Der er rigtig mange bestillinger på hvalpe allerede så vi krydser fingre for, at hun kommer med det rette antal og den rette fordeling.

Må 2018 byde på masser af glæde og gode oplevelser til os alle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar